Over Ons

Over Centrum Voor Bedrijfsgezondheid

Over Centrum Voor Bedrijfsgezondheid

Visie en Missie
Centrum voor Bedrijfsgezondheid wil het beste uit de werknemer naar boven halen. Gezonde werknemers die goed in hun vel zitten en productief zijn. En als iemand dan toch moeite heeft zijn werk vol te houden, dan zoeken we daar met z’n allen een oplossing voor.

Redeneren vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Eerlijke en duidelijke adviezen in plaats van om de hete brij heen draaien. Een uitweg zodat iedereen bevlogen aan het werk blijft dat het beste bij hem past.

Onze missie is dan ook: uw organisatie is onze zorg

Centrum voor Bedrijfsgezondheid geeft invulling aan deze missie door lokaal haar Casemanager Taakdelegatie in te zetten. Zodat elke werkgever en werknemer in de eigen regio één aanspreekpunt heeft. Dichtbij met korte lijnen. Resultaat en oplossingsgericht met oog voor de capaciteiten van de werknemer en de reïntegratie mogelijkheden die de klantorganisatie in alle redelijkheid kan bieden.

Organisatie

Centrum voor Bedrijfsgezondheid voldoet aan hoge kwaliteitseisen en werkt uniform volgens de richtlijnen.

Het kwaliteitssysteem van Centrum voor Bedrijfsgezondheid omvat: ISO 9001 en de CRA-richtlijn voor gecertificeerde arbodiensten. In onze web based verzuimapplicatie ExpertSuite leggen wij de met de klant afgesproken werkwijze en contractafspraken vast. Iedereen werkt in deze verzuimapplicatie die (exclusief medische en privacygevoelige data) ook ter beschikking staat van de opdrachtgever.

Ons klantenbestand voor verzuim- en re-integratieopdrachten is divers:
– ruim aantal MKB-bedrijven
– het grootbedrijf (bv. Porsche Gelderland, Mitsubishi Elevator Europe)
– inkomensverzekeraars (b.v. ASR)

Resultaat

– Onze eigen poortwachter toetsen en verzuimbegeleiding zijn effectief. Het is tot op heden nog niet voorgekomen dat onze relaties een poortwachter sanctie hebben gekregen.
– Het gemiddelde verzuimpercentage en de verzuimfrequentie in 2022 bedraagt 3,2 % respectievelijk 0,61%.
– Onafhankelijk onderzoek van onze klanttevredenheid leidt tot een cijfer van 9,2 (in Nederland scoren arbodiensten gemiddeld een 7,1).

Wij zijn er trots op dat we deze resultaten hebben mogen bereiken en streven naar een nog hogere score!

Ons Team

CVB Fotoshoot Home
Cecile Mol
CEO
Vertrouwenspersoon
Angelien Landstra
Vertrouwenspersoon
Bedrijfsarts
Hans Rietjens
Bedrijfsarts
The Ebbers
The Ebbers
Arbeidsdeskundige
Spoor 2 consulent
Pieter Berkouwer
Arbeidsdeskundige
pexels-kampus-production-8171179
Overig
Algemeen

Onze overige specialisten

Scroll naar boven